Reincarnatietherapie

Tijdens een regressie sessie gaan we door middel van ontspanning een reis maken via het gevoel. We gaan rondom het kampvuur het gesprek aan met familie.

Tijdens deze reis kun je oude pijnstukken ontmoeten, erkennen en accepteren, eigenlijk meer transformeren zodat je lichaam weer kan helen. Samen gaan we antwoorden vinden op je levensvragen, of die van je voorouders of familiepatronen. Regressie voert je terug naar oude en misschien wel beperkende overtuigingen die je onbewust in de weg staan om vanuit je volle potentie te kunnen leven. Zeker ook fysiek kunnen er heel veel problemen oplossen. Ons lichaam slaat onverwerkte trauma’s op totdat er een keer duidelijk aandacht aan geschonken wordt in een veilige setting. Hier word het aangeraakt en tijdens regressie gaan we dit opruimen.

 

vadim-sadovski-AmtDxJpEEEg-unsplash.jpg

Tijdens een regressie sessie gaan we door middel van ontspanning een reis maken via het gevoel. We gaan rondom het kampvuur het gesprek aan met familie.

Na het maken van een afspraak mag het soms gebeuren dat je ego je vlak van te voren gaat saboteren door je plotseling niet zo lekker te voelen en heb je de neiging om de afspraak te gaan verzetten. Dit is gek genoeg een goed teken want dan weet je dat je op de goede weg zit. Luister goed naar je intuïtie en laat je niet om de tuin leiden maar ga in zachtheid de confrontatie met jezelf aan. Je kunt me ook eerst gewoon eens bellen om te kijken of een sessie voor jou iets kan betekenen. Je gaat niet onder hypnose maar verkeert in lichte trance tijdens de sessie.

 

What Our Clients Say

Name, Title

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.